Avís legal

Calbasi.net és una web professional de Joan Cervan i Andreu.

Aquest avís legal és, com tots els avisos legals, una pantomima que no caldria si tothom es regís per la bona fe, i les lleis no les fessin per complicar-nos la vida als que les patim :-) Però, si no hi ha més remei, aquí teniu el que se suposa que ha de contenir un avís legal:

CONDICIONS GENERALS D'ÚS

L'usuari accedeix voluntàriament a aquest lloc web, el que implica que l'utilitzarà conforme al present avís legal, la llei, la moral, la bona fe i / o els bons costums.

La utilització d'aquest lloc web suposa l'acceptació d'aquest avís legal.

Em reservo el dret a modificar sense previ avís el contingut d'aquest avís legal, per tant, i per un correcte ús del lloc web, et recomano que visitis periòdicament aquesta secció.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Tot el contingut que sigui de la meva creació és copy-left. El podeu distribuïr, preferentment, i quan s'escaigui, si citeu la font. Però si no, tampoc passa res...

LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT

Calbasi.net es reserva el dret a interrompre l'accés al seu lloc web, així com la prestació de qualsevol servei a través del mateix en qualsevol moment i sense previ avís, sigui per motius tècnics, de seguretat, de manteniment o per qualsevol altra causa.

Calbasi no serà responsable en cas de que s'hagi d'interrompre el servei, retard o mal funcionament i altres inconvenients que tinguin el seu origen en causes que s'escapen del control de calbasi.net i / o siguin degudes a una actuació dolosa o culpable de l'usuari i / o tinguin el seu origen per causes de força major.

La informació continguda en aquest lloc web pot no ser correcta, malgrat els esforços realitzats per dur a terme la seva exactitud i actualització. En conseqüència, calbasi.net no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització.

Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs webs del contingut, la utilitat o exactitud no es pot responsabilitzar a calbasi.net. La incorporació d'un enllaç en aquest lloc web no pot considerar-se una recomanació als usuaris perquè l'utilitzin, la decisió d'utilitzar és responsabilitat d'aquests últims.

Calbasi.net no es fa responsable dels danys i perjudicis derivats de l'ús d'aquest lloc web o dels seus continguts, no garanteix l'absència de virus (què feu que no useu linux!?) o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l'usuari.

Calbasi.net no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d'aquest lloc web.

LEGISLACIÓ APLICABLE I TRIBUNALS COMPETENTS

Les condicions d'aquest lloc web i les relacions entre l'usuari i el calbasi.net es regiran per la legislació i jurisdicció espanyola (ves quin remei)

Per conèixer qualsevol discrepància que pugui sorgir entre l'usuari i calbasi.net ambdues parts se sotmeten als Jutjats i Tribunals de Granollers, Catalunya.