elcami.cat

Aquest projecte, desenvolupat inicialment per l'Ignasi Garcia-Milà, va incorporar a calbasi.net el 2011 per continuar el seu desenvolupament i manteniment.

La web incorpora aspectes de relativa "complexitat" en la gestió de les àrees, gràcies a la funcionalitat del mòdul de drupal "panels", en interacció amb les vistes de "views".

També te una estructura de rols / permisos adaptada als diferents tipus d'usuari, entre els que inclou la comunitat de voluntaris que aporten informació al projecte.

També es va integrar un CiviCRM, en aquest cas sobre una versió de drupal 7, que permetia gestionar els diferents tipus de contactes: simpatitzants, socis, clients, administracions, i usar les eines de difusió (butlletins) de que disposa.

Versió de drupal

Serveis relacionats

Desenvolupament web

Som especialistes en el desenvolupament web usant la tecnologia Drupal. Podem desenvolupar webs senzilles o complexes, incorporant funcionalitats de comerç electrònic o intranets. Webs accessibles, adaptables a pantalles petites, integrades a les xarxes socials i amb dissenys a mida o usant plantilles de cost zero.