Publicitat a Google (Adwords)

Logo Google Adwords

Si tenim una web, i ningú la troba, és com tenir un telèfon, i no sortir a la guia... I hi ha dos vies per les que la gent troba una web, les xarxes socials i el posicionament als buscadors, especialment a Google.

Aquest posicionament es fa de manera natural (orgànica, en l'argot del sector), depenent de la importància de la web, que ve donat per un algoritme de Google, per posar un exemple. Sobre això podem treballar-hi una mica, sobretot seguint les recomanacions que ens dona el mateix Google, destinades a fer les webs més accessibles, àgils, etc. Però no podem pretendre que la nostra web d'hamburgueses sigui més important que la de McDonalds sense usar tècniques de "black hat seo" (i ni així), que son pa per avui, i penalitzacions per demà. Naltros ni ens les plantegem, per principis.

Anuncis AdwordsPerò sempre tenim la possibilitat de sortir a la part reservada a publicitat de les cerques de Google, a través del seu servei de publicitat, Google Adwords. A calbasi.net tenim molta experiència en aquest servei, del que vam ser pioners a Espanya (ja l'usàvem al 2002, a la difunta delaterra.net, a on tot la publicitat que es va fer en aquesta empresa va ser exclusivament per aquest canal). Bàsicament treballem l'optimització de la despesa publicitària, buscant el preu més baix per clic, i d'altra banda aconseguir un retorn de la inversió el més gran possible, evitant malversar "clics" d'anuncis que no siguin "productius" Si tenim una empresa de construcció, ens interessen cerques que busquin el nostre servei, i no pas els clics de manobres a l'atur que ens volen enviar el seu CV, oi? Si tenim una acadèmia d'idiomes a Lesseps, ens interessa que el nostre anunci es vegi a Barcelona capital, però no a Tarragona, oi?

Métriques adwords