delaterra.net

Botiga online de productes ecològics i de comerç just.

La funcionalitat de comerç electrònic es basa en el mòdul Ubercart, i algunes de les extensions de drupal que n'amplien les funcionalitats.

Incorpora una part no visible, des gestió del negoci, interna i relativament complexa, a través de la que es gestionen comandes als diferents proveïdors, segons certs paràmetres d'estoc, incidències amb els clients i "internes", informes de caducitats i altres.

Característiques destacades:

  • càrrega ràpida de productes en cistella
  • possibilitat de carregar automàticament la darrera comanda
  • gestió intern d'incidències (ticket system)
  • mètodes de pagament diversos (paypal, transferència...)
  • butlletí de notícies
  • informes personalitzats de gestió interna: caducitats, comandes setmanals a proveïdors, etc.

 

Versió de drupal
Serveis relacionats

Comerç electrònic

Integració de les funcionalitats necessàries per vendre directament per internet: productes, atributs, cistella de la compra, passarel·la de pagament...

Treballem amb Drupal Commerce, que és un mòdul de comerç electrònic que permet dotar la web de les funcions bàsiques de comerç electrònic, però també de funcionalitats més complexes: vendes al major i al menor, descomptes a proveïdors, gestió de diferents impostos a diferents països, etc.

Desenvolupament web

Som especialistes en el desenvolupament web usant la tecnologia Drupal. Podem desenvolupar webs senzilles o complexes, incorporant funcionalitats de comerç electrònic o intranets. Webs accessibles, adaptables a pantalles petites, integrades a les xarxes socials i amb dissenys a mida o usant plantilles de cost zero.