Matarrania

Matarrania.com és una web de comerç electrònic a on es poden trobar els productes de cosmètica ecològica elaborats per Evelyn Celma.

La web està feta amb el CMS Drupal i el seu mòdul de comerç electrònic Ubercart, i, com habitualment, està pensada perquè la pugui gestionar fàcilment el personal de la mateixa empresa sense una formació específica en temes informàtics.

Versió de drupal
Serveis relacionats

Comerç electrònic

Integració de les funcionalitats necessàries per vendre directament per internet: productes, atributs, cistella de la compra, passarel·la de pagament...

Treballem amb Drupal Commerce, que és un mòdul de comerç electrònic que permet dotar la web de les funcions bàsiques de comerç electrònic, però també de funcionalitats més complexes: vendes al major i al menor, descomptes a proveïdors, gestió de diferents impostos a diferents països, etc.

Desenvolupament web

Som especialistes en el desenvolupament web usant la tecnologia Drupal. Podem desenvolupar webs senzilles o complexes, incorporant funcionalitats de comerç electrònic o intranets. Webs accessibles, adaptables a pantalles petites, integrades a les xarxes socials i amb dissenys a mida o usant plantilles de cost zero.