Web dels sindicats de pensionistes i jubilats

Aquesta web, com algunes altres, és part de la feina de voluntariat que desenvolupem per organitzacions del tercer sector amb pocs recursos.

En aquest cas es tracta de la web de la "UIS (Unión Internacional de Sindicatos) de la FSM (Federación Sindical Mundial) que se creó en Barcelona (estado español) en febrero de 2014, agrupando a los sindicatos (y otras organizaciones con posiciones de clase) de los PyJ (Pensionistas y Jubilados)".

És una web molt senzilla, sense elements de disseny destacables (usen una plantilla sòbria, buscant bàsicament la funcionalitat), a on els elements més destacats son la internacionalització (s'usen més de 10 idiomes, entre ells alguns de RTL com l'àrab), i la part d'intranet, a on hi ha perfils d'edició i de traducció.

Versió de drupal

Serveis relacionats

Desenvolupament web

Som especialistes en el desenvolupament web usant la tecnologia Drupal. Podem desenvolupar webs senzilles o complexes, incorporant funcionalitats de comerç electrònic o intranets. Webs accessibles, adaptables a pantalles petites, integrades a les xarxes socials i amb dissenys a mida o usant plantilles de cost zero.