Web de les guies de viatge Lonely Planet en castellà

L'encàrrec que vam rebre era el de traslladar un disseny ja aprovat pel client (Grup Planeta) a la nova versió de les guies Lonely Planet en castellà. Com que hi havia el requeriment del client d'usar el framework de Drupal, ens van enrolar al projecte com a especialistes en Drupal.

La decisió clau en aquest projecte, de certa complexitat perquè calia actualitzar la base de dades del catàleg web amb la de l'editorial Planeta, a on es publiquen aquestes guies en castellà, va ser triar la versió de Drupal a fer servir. En altres idiomes (francès, anglès...) havien triat la versió més madura, la 7, però en el moment de desenvolupar el projecte ja hi havia, encara que feia poc, estrenada la versió 8 de drupal. Per tant havíem de triar entre el futur, amb les dificultats de trobar-nos en aquell moment amb més limitacions perquè hi havia molts menys mòduls de d8 que de d7, i una versió molt madura, però que ja naixeria caducada. La nostra decisió va ser usar Drupal 8, que malgrat ens comportés més dificultats en principi, era una decisió amb més futur (amb menys deute tecnològic) per al client. En general a calbasi.net sempre ens plantegem els projectes com si els estiguéssim fent per a naltros ;-)

Versió de drupal
Serveis relacionats

Desenvolupament web

Som especialistes en el desenvolupament web usant la tecnologia Drupal. Podem desenvolupar webs senzilles o complexes, incorporant funcionalitats de comerç electrònic o intranets. Webs accessibles, adaptables a pantalles petites, integrades a les xarxes socials i amb dissenys a mida o usant plantilles de cost zero.