Web de la Búfala de l'Empordà

En molts projectes acostumem a treballar amb dissenys que proporciona el client, o directament el nostre client és una agència de comunicació, que acostuma a incorporar la part del disseny i els cal un especialista en desenvolupament web, però no és el cas d'aquest encàrrec, a on ens vam encarregar de totes les fases:

  1. Concepte / Idea / Plantejament
  2. Disseny
  3. Desenvolupament web

Bona part del mèrit és d'una dissenyadora amb molta sensibilitat, l'Emma Montoliu, coneguda també com a il·lustradora, però que també és una persona molt capaç en una de les tasques més importants: "entendre" que és el que el client ha de transmetre, i fer un plantejament que ho materialitzi.

Per desgràcia la web va estar només 4 anys online perquè les empreses neixen, creixen i un dia o un altre, acostumen a morir.

També ens van encarregar, vista la sensibilitat estètica de l'Emma, de refer el disseny de l'envàs d'alguns dels seus productes, com la mozzarella, el producte estrella de l'empresa, i alguns formatges. Us adjunto les dugues imatges de la mozzarella, abans i després de la feina de l'Emma: jutgeu valtros mateixos.

Versió de drupal
Serveis relacionats

Desenvolupament web

Som especialistes en el desenvolupament web usant la tecnologia Drupal. Podem desenvolupar webs senzilles o complexes, incorporant funcionalitats de comerç electrònic o intranets. Webs accessibles, adaptables a pantalles petites, integrades a les xarxes socials i amb dissenys a mida o usant plantilles de cost zero.