calbasi.net s'adapta... a les pantalles petites ;-)

La veritat és que la web de calbasi.net no és el meu millor aparador :-) És una web descuidada, perquè la feina no em deixa gaire temps a cuidar-la més, i probablement no la necessito a nivell comercial, que seria una de les seves funcions principals, i el que em mouria a mimar-la una mica més... De moment amb el boca orella ja vaig a tope :-)

Avui, però, he decidit dedicar-li una mica de temps per fer algo que feia temps que rumiava: fer-la adaptable, és a dir, que es vegi bé tant en pantalles grans com en petites (mòbils, etc.).

I, amb una estona de feina, ja tenim el nou disseny, adaptable a tota mena de dispositius!

La màgia la fa el tema de drupal fbg. La veritat és que bàsicament l'he instal·lat, i distribuit els blocs d'informació... No he entrat en detalls més menuts, com per exemple reduir la mida de les fonts (sobretot dels encapçalaments), etc. però amb poc esforç l'objectiu principal, que era que es veiés bé la web des d'un dispositiu mòbil, ja està aconseguit.

El que recomanaria a aquells de valtros que no tingueu una versió apta per dispositius de pantalla petita és que us posessiu les piles! Les estadístiques mostren que més del 20% de les visites a les webs, pel cap vaig, ja arriven amb aquesta mena de pantalles!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.