Implementació CRM (vTiger)

Macstands treballa a l'àmbit estatal, amb clients d'arreu als que ofereix un servei puntualment, quan es celebren fires, congressos, etc. És obvi que cada cop que es celebra un esdeveniment d'aquesta mena cal, prèviament, realitzar campanyes de màrqueting tant per ubicació com per sector (fires sectorials).

Un CRM és la eina adequada per gestionar aquesta necessitat, perquè ens permet gestionar els contactes, les oportunitat de negoci, els pressupostos, les xarxes de comercials, etc.

El primer pas és analitzar la informació que cal que el CRM ha de gestionar (una part és comú per la major part d'empreses: nom del contacte, empresa, telèfon, etc.), però d'altres son específiques de cada client: fira sectorial, etc.

El següent pas, i el més costós, és la importació dels contactes que anteriorment es gestionaven per altres mitjans (fulls de càlcul, etc.).

A calbasi.net treballem amb sol·lucions de software lliure, que en el cas dels CRM poden ser SugarCRM, vTiger, Zurmo, CiviCRM, etc. En aquest cas, després d'un anàlisi de les funcionalitats, l'estat dels projectes, etc. vam optar per vTiger, usant el servei d'hospedatge que ells mateixos ofereixen, i que permet tenir actualitzar el CRM i despreocupar-se de l'hospedatge.

En aquest cas, a més, en comptes d'usar la funcionalitat interna de vTiger per enviar missatges (mailings), Macstands va voler integrar aquest amb el servei que venien usant, Mailchimp, mitjançant un mòdul que ja incorpora vTiger.

Serveis relacionats

CRM: gestió de contactes

Els CRM son eines que permeten gestionar contactes, ja siguin clients, clients potencials, contactes, socis, simpatitzants, etc.
Treballem amb diverses eines, segon el perfil i necessitats del client, com CiviCRM per ONG i col·legis oficials, SuiteCRM per empreses. O un CRM a mida, integrat amb la web / intranet, amb CRM Core.