Redisseny i canvis funcionals a la web d'alumni de la Universitat Pompeu Fabra

Una de les agències per les que treballem com a especialistes en drupal tenia l'encàrrec de refer la web dels alumni de la Universitat Pompeu Fabra. El seu disseny havia quedat antiquat i també la part que integrava la informació gestionada per la web (noves peticions, àrees restringides a membres) amb el seu software, privatiu, per desgràcia, de CRM/ERP.

La web estava feta en d6, i la versió actual de drupal era d7... I aquí es va plantejar la decisió clau de si començar de zero, en drupal 7, o reformar l'antiga web de d6, amb un nou disseny, que per desgràcia no era adaptable.

Vam mirar d'optar per l'opció que ens semblava menys arriscada, que va ser treballar sobre la base de la web antiga, perquè de fet la Universitat es plantejava fer una nova web, amb un rediseny general, que en tot cas estava fora del nostre abast (coses dels grans clients, o de les administracions públiques, o de la conjunció de les dugues coses: un bou difícil de torejar, en general).

Versió de drupal
Serveis relacionats

CRM: gestió de contactes

Els CRM son eines que permeten gestionar contactes, ja siguin clients, clients potencials, contactes, socis, simpatitzants, etc.
Treballem amb diverses eines, segon el perfil i necessitats del client, com CiviCRM per ONG i col·legis oficials, SuiteCRM per empreses. O un CRM a mida, integrat amb la web / intranet, amb CRM Core.

Desenvolupament web

Som especialistes en el desenvolupament web usant la tecnologia Drupal. Podem desenvolupar webs senzilles o complexes, incorporant funcionalitats de comerç electrònic o intranets. Webs accessibles, adaptables a pantalles petites, integrades a les xarxes socials i amb dissenys a mida o usant plantilles de cost zero.